Jätehuollon kesäpäivä Oulussa 11.6.

Veden- ja jätteenkäsittelyn Show Roomissa, Kaitoväylä 1 F 2

Jätehuoltoyhdistys järjestää yhdessä Oulun Innovaatioallianssiin kuuluvan Centre for Environment and Energyn (CEE:n) kanssa Jätehuollon kesäpäivän torstaina, 11.6..2015. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yhteen teollisuuden ja kunnallisten palveluiden tarpeet sekä palveluita ja teknologioita tarjoavia yrityksiä. Tapahtumassa esitellään  eri yritysten edustamia uusia vedenkäsittelymenetelmiä ja testauslaitteistoja.

Show Room on veden- ja jätteidenkäsittelyn uusien menetelmien ja innovaatioiden näyteikkuna ja testausalusta. Ratkaisuja löytyy muun muassa haastavien vesien käsittelyyn ja kierrättämiseen, lääkejäämien ja kemikaalien pilkkomiseen sekä desinfiointiin ja lietteiden käsittelyyn sekä kuivaukseen.

OWA on vesi- ja ympäristöalan osaamiskeskittymä, joka tuottaa yrityksille, teollisuudelle ja huoltolaitoksille asiantuntijapalveluita ja kehittämisprojektien toteutusta omien asiantuntijoiden ja alan parhaiden toimijoiden yhteistyönä. Yritys tarjoaa korkeatasoiseen osaamiseen ja tutkimukseen pohjautuvaa uutta liiketoimintaa uusien tuotteiden ja palvelujen muodossa kotimaisille ja ulkomaisille markkinoille.

9.00 ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu
10.00 TERVETULOA!
10.15 Jätehuoltoyhdistyksen edustajan sana
10.30 CEE:n johtajan sana
10.45 Tutustuminen palveluihin ja testauslaitteistoihin

Esittelyssä muun muassa:
MVR-FFE (Mechanical Vapour Recompression)-haihdutuslaitteisto
Pulsed Corona Discharge (PCD)-vedenpuhdistusmenetelmä
SHS-kuivuri
Lisäksi alueella on muita jäteiden- ja vedenkäsittelyyn liittyviä laitteistoja ja demonstraatioita.

12.30 Lounas (omakustanteinen)
13.30 CEE:n toiminnan esittely
14.00 JÄTEHUOLTOYHDISTYKSEN esittely (Valtakunnalliset jätehuoltopäivät 2015)
14.30 Veden kiertotalous – Mikko Ahokas