Jätehuollon kevätpäivä Torniossa 10.–11.4.2018

Elämystehdas Lappari, Vesaisenkatu 1, Tornio

Jätehuoltoyhdistys järjestää yhteistyössä Pidä Lappi Siistinä ry:n, Digipoliksen ja Team Bothnian kanssa Jätehuollon kevätpäivän Tornion Panimon tiloissa. Tervetuloa!

Päivä alkaa Jätehuoltoyhdistyksen kevätkokouksella ja omakustanteisen lounaan jälkeen pureudutaan iltapäivän ajan mm. kestävään arkeen, teollisuuden energiansäästöön ja suljettuun jätevesikiertoon. Kuulemme myös Tornion panimon ympäristövastuullisuudesta ja yritysbrändistä sekä pääsemme panimoon ohjelmalliselle tutustumiskierrokselle.

Ilta jatkuu vielä yhdessä illallisen merkeissä, ja seuraavana aamuna vuorossa on vielä ekskursio, jolla tutustumme Outokummun terästehtaaseen ja Jäänmurtaja Sampoon. Tapahtuma päättyy noin kello 13.

Tiistai 10.4.

13.00 Lounasbuffet (omakustanteinen), 8,90 €
14.00 JHY:n kevätkokous ravintolan kabinetissa.
(Jäsenille vapaa pääsy kokoukseen)

Ohjelman juontaa Kaj Kostiander, Tornion Panimon johtaja

Seminaarin avaus
Jukka Kujala, Team Bothnia

15.20 Onko kestävä arki mahdollinen – suomalaisten motiivit
Markus Terho, Sitra
16.00 Teolliset energia- ja vesiratkaisut
Olavi Raunio, Adven
16.30 Jätteenlajittelukeskus Ouluun
Saara Drees, Oulun Energia
17.00 Kahvitauko
17.20 Yhteistyökumppaneiden esittelyt
18.00 Panimokierrokset, olutjooga, tasting
20.00 Ohjelmallinen illallinen

Keskiviikko 11.4.

Ekskursio

Outokummun terästehdas ja Jäänmurtaja Sampo
Bussikuljetukset lähtevät Lapparilta kello 9.00, paluu myös rautatieasemalle ja lentokentälle. Tilaisuus päättyy noin kello 13.

Huom! Etelästä pääset helpoimmin Tornioon lentämällä Ouluun ja jatkamalla sieltä bussilla määränpäähän.

Osallistumismaksu on 150€/ henkilö. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: mikko.ahokas@macon.fi

Tulostettava ohjelma