Lähde mukaan Ecomondo-messuille 6.-8.11.2018

Italiassa, Riminissä vuosittain järjestettävät Ecomondo-messut ovat Välimeren alueen tärkein kiertotalouteen ja cleantechiin keskittyvä tapahtuma. Kansainvälinen tapahtuma tuo kaikki kiertotalouden sektorit yhteen. Näyttelypinta-alaa on 113 000 neliötä ja näytteilleasettajia 1 250. Samanaikaisesti Ecomondo-messujen kanssa pidetään Key Energy -messut, jotka keskittyvät uusiutuvaan energiaan ja energiatehokkuuteen.

Jäte- ja kiertotalousalan asiantuntijoille on yhteistyössä Jätehuoltoyhdistyksen kanssa räätälöity edullinen paketti, joka sisältää lennot Helsinki–Bologna–Helsinki, kahden yön hotellimajoituksen puolihoidolla (sisältää aamiaisen ja illallisen), kuljetukset lentokentältä hotellille ja päinvastoin sekä kuljetukset hotellilta messuille ja takaisin, pääsyliput messuille sekä yritysvierailun Riminin Waste-to-Energy-laitokselle. Lisäksi ryhmällemme järjestetään messujen puolesta lyhyt tervetuliais- ja esittelytilaisuus, minkä jälkeen aikaa on varattu vapaalle tutustumiselle messuihin.

Ohjelma

6. marraskuuta

Lento Helsingistä Bolognaan
Tilauskuljetus hotelliin*
Yritysvierailu: Rimini Waste-to-Energy Plant
Vierailun jälkeen paluu hotellille. Illallinen hotellissa

(*lentoaikataulusta riippuen kuljetus voi olla kentältä hotellille tai suoraan vierailukohteeseen, jonka jälkeen kuljetus hotellille)

 7. marraskuuta

Aamulla tilauskuljetus messuille.
Messujen tervetulotoivotus ja lyhyt esittely messuista. 
Vapaata tutustumista messuihin
Paluu hotellille ja illallinen hotellissa

8.marraskuuta

Kuljetus Bolognan lentokentälle ja paluulento Suomeen

Matkan hinta on arviolta 620 euroa/henkilö. Lopullinen hinta selviää lentoja varattaessa viikolla 41, jolloin myös maksu erääntyy maksettavaksi. Matka toteutuu, jos osallistujia on 10 eri yrityksestä. Matkan peruuttamisessa noudatetaan lentoyhtiön ja hotellin peruutusehtoja.

Matka on messujen tarjoama tutustumismatka, ei ns. valmismatka. Adria Congrex (Rimini) hoitaa majoitus- ja lentovaraukset.

Sitovat ilmoittautumiset tarvitaan 8.lokakuuta 2018 mennessä ladattavan ohjelman mukana olevalla lomakkeella.

LATAA OHJELMA JA ILMOITTAUTUMISLOMAKE TÄSTÄ

Lisätietoja Päivi Korjonen – Italian Trade Connections E-mail: paivi.korjonen (at) italiantradeconnections.com p. 045 6386130

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna