Opintomatka Puolaan

Jätehuoltoyhdistys järjestää jäsenilleen opintomatkan Puolaan Varsovan seudulle 20.-22.8.2015. Luvassa on tuttuun tapaan mielenkiintoisia jätehuoltoon liittyviä tutustumiskohteita.

Torstaina 20.8 vierailukohteina ovat Mazovian alueen ympäristöosasto sekä Varsovan kaupungin jätehuolto-organisaatio, joissa tutustutaan alueen jätehuollon järjestämiseen.

Perjantaina 21.8 kohteina ovat BYS-yhtiön lajittelukeskus   sekä PolBlume-yhtiön WEEE-jätteen käsittelylaitos.

Matkan hinta on 800 euroa sisältäen lennot, majoituksen (Mercure Grand Hotel, Varsova) ja ekskursiot. Lisäksi Jätehuoltoyhdistys tarjoaa yhteisen illallisen.

Matka on loppuunmyyty. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella osoitteella: sakari.salonen@ramboll.fi.