Jätehuoltoyhdistys ry:n jäseneksi voivat liittyä niin yksityiset henkilöt kuin yhteisötkin. Myös kannattajajäseniä otetaan mukaan.

Henkilöjäsenmaksu vuonna 2018 on 25 EUR, opiskelijajäsenmaksu 10 EUR ja yhteisöjäsenmaksu 225 EUR vuodessa. Jäsenetuja ovat muun muassa neljä kertaa vuodessa ilmestyvä JätePlus-jäsenlehti, edullinen osallistumaksu Jätehuoltopäiville ja osallistuminen opintomatkoille.

Yhteisöjäsenet saavat lisäksi yhtiönsä logon ja linkin Jätehuoltoyhdistyksen nettisivuille sekä alennuksen Jätehuoltopäivien yhteydessä pidettävän näyttelyn osallistumismaksuista. Yhteisöjäsenet saavat myös Uusiouutiset-lehden flash-tilauksen puoleen hintaan.

Yhdistyksen jäsenten nimitietoja käytetään jäsenmaksun laskuttamiseen, JätePlus-lehden ja JätePlus-lehden uutiskirjeiden lähettämiseen sekä JHY:n järjestämien tilaisuuksien mainostamiseen ja muuhun alan ajankohtaisviestintään.

Liity jäseneksi tästä

Nimi

Sähköposti

Aihe