Jätehuoltoyhdistys ry:n jäseneksi voivat liittyä niin yksityiset henkilöt kuin yhteisötkin. Myös kannattajajäseniä otetaan mukaan.

Henkilöjäsenmaksu vuonna 2020 on 30 EUR, opiskelijajäsenmaksu 15 EUR ja yhteisöjäsenmaksu 300 EUR vuodessa. Jäsenetuja ovat muun muassa kolme kertaa vuodessa ilmestyvä JätePlus-jäsenlehti, edullinen osallistumaksu Jätehuoltopäiville ja osallistuminen opintomatkoille.

Yhteisöjäsenet saavat lisäksi yhtiönsä logon ja linkin Jätehuoltoyhdistyksen nettisivuille. Jos Jätehuoltopäivillä pidetään näyttely, jäsenet saavat alennuksen näyttelyn osallistumismaksuista. Yhteisöjäsenet saavat myös Uusiouutiset-lehden flash-tilauksen puoleen hintaan.

Yhdistyksen jäsenten nimitietoja käytetään jäsenmaksun laskuttamiseen, JätePlus-lehden ja JätePlus-lehden uutiskirjeiden lähettämiseen sekä JHY:n järjestämien tilaisuuksien mainostamiseen ja muuhun alan ajankohtaisviestintään.

Liity jäseneksi tästä

Nimi

Sähköposti

Aihe